FORMIII
We create destinations

Destination Andersen Partners

 

Destination Andersen Partners

Vi skaber destinationer for brands, der ved, at rammer har stor værdi for deres virksomhed.

 
 
e325a1582fc0139f32c9fecc49a4a6c8.jpg

Nordisk kvalitet

Et firmadomicil er med vore øjne en destination. De visuelle rammer udtrykker ofte mere end ord, og vi ved, at firmaets indretning er hjertet i din virksomhed. Indretning afspejler den identitet og kvalitet, som virksomheden repræsenterer i form og materialevalg. Form3 anser ægte nordiske materialer som nært beslægtet med Andersen Partners. Bearbejdningen af emnerne samt sansen for detaljerne i håndværket udstråler kvalitet i det arbejde, der udføres i omgivelserne. En positivt overraskende detalje fortæller historien om den faglige kompetenceprofil, hvilket er med til at øge troværdigheden overfor jeres virksomhed

 
axel_towers-4.jpg

Den enkeltes ansvar for fællesskabet

Dagligdagen for det uvurderlige team, der skal eksekvere dagens opgaver, opleves igennem rummet, som helst skal udtrykke kvalitet og professionalisme. Medarbejderne skal forstå, at der bliver sat stor pris på deres engagement og tillid. Der skabes en grundlæggende ansvarsfølelse og arbejdsglæde igennem velvalgt indretning, som er skræddersyet til den enkelte, men ikke mindst til fællesskabet. Det er vigtigt, at de ansatte trives og er tilfredse med rammerne i virksomheden. De skal føle, at de er stolte af deres arbejdsplads. På den måde vil niveauet hæve sig, og skabe overraskende resultater for den samlede organisation. Trivsel i hverdagen og tryghed i jobbet er alfa omega for firmaets samlede præstationsniveau.

 
rawpixel-570904-unsplash.jpg

Omgivelser = ansvarlighed

Med den rette løsning, kan indretningen på jeres nye destination være med til at løfte det faglige niveau, fordi mennesket formes i kraft af dets omgivelser. En gammel devise siger: ”Fortæl mig hvem du omgås, og jeg skal fortælle dig hvem du er. Vi siger: ”Fortæl mig i hvilke rammer du omgås og jeg skal fortælle dig hvem du er”. Med dette ordsprog forstår vi, at selv den mindste detalje kan have afgørende betydning for de afgørende valg, som der skal tages stilling til i hverdagen. Af samme grund er der ikke efterladt noget til tilfældighederne, når Form3 designer dit nye arbejdsmiljø.

Med venlig hilsen

Tommy Toft, CEO